24h kotiintoimitus

100% avokauppa turvallisesti
– koeajo kotona!

Videoesittely

Auton etäesittely helposti
myös WhatsAppilla

Taatusti edullinen rahoitus
– kysy myyjältä päivän hinta!

Kilpailutamme sinulle
parhaan kaskotarjouksen

Huoletonta autoilua AutoQ
Turvalla! Kysy myyjältä lisää.

Palvelut

AutoQ on autokauppa tavallista mukavammalla palvelulla, sinulle räätäläidyllä rahoituksella sekä realistisella markkinahinnalla!
Marko Rasila
Marko Rasila
10. Tammikuu, 2023.
Huippu autoliike. Auto ostettu 400km päästä ja juna-asemalle tultiin vastaan . Iso plussa ja suositus tälle liikkeelle . Autokin oli juuri sitä mitä pitikin
Maarit Hämeenniemi
Maarit Hämeenniemi
8. Joulukuu, 2022.
Henkilökunta erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa
Dougal Young
Dougal Young
7. Joulukuu, 2022.
Ostin auton, josta oli myynti-ilmoituksen mukaan "ruosteet korjattu fiksusti" (ilmoitus on tallessa). Autoa katsastukseen viedessäni todettiin, että molemmat helmat aivan läpimädät, ja puolueeton korjaamo löysi noin 1000 euron edestä hitsattavaa. Myyjä oli ostotilanteessa luvannut (tämä on nauhalla) että jos katsastuksessa ilmenee jotain, he laittavat kuntoon. En edes reklamoinut väljistä nivelistä, katkenneesta takajousesta tai muista kuluvista osista vaan nimenomaan asiasta joka oli myynti-ilmoituksessa mainittu että on korjattu fiksusti. Tästä alkoi muutaman kuukauden mittainen taistelu, jonka aikana vedottiin mitä kummallisimpiin tekosyihin "elinkaaren loppu olemisesta" ja siitä kuinka ruosteiden fiksu korjaus ei tarkoittanutkaan pohjan ruosteita vaan ovien alareunan ym. Edes kilpailu- ja kuluttajaviraston kirjallinen kehotus kunnioittaa myyntitekstiä ei kelvannut, vaan jouduin hankkimaan itselleni lakimiehen ja uhkaamaan sillä jotta liike viimein suostui ottamaan edes osittain vastuun harhaanjohtavasta myyntitekstistä. Suosittelen puolueetonta kuntotarkastusta ja suurta varovaisuutta ostaessasi täältä mitään autoa.
Arttu Rantalahti
Arttu Rantalahti
19. Marraskuu, 2022.
Paras käytettyjen autojen liike mitä on tullut vastaan!
Pekka Abrahamsson
Pekka Abrahamsson
7. Marraskuu, 2022.
Olipas miellyttävä ostokokemus. Keksin AutoQ:n valikoimasta mielenkiintoisen auton ja läksin renkaita potkimaan. Koeajossa keksin että auto olisi hyvä katsastaa ja Joni/AutoQ:lta tuumasi että hyvä idea. Reipas ja asiakastakuunteleva palvelumalli, joustava ja asiantunteva. Ostin auton siltä seisomalta ja mikäpä siinä ostaessa, kun osaava kaveri vastapuolella. Kiitos ja suosittelen lämpimästi.
Markku Hämäläinen
Markku Hämäläinen
2. Lokakuu, 2022.
Hyvää palvelua,ei pakkomyyntiä ja homma toimii
Dorian Ndini
Dorian Ndini
5. Syyskuu, 2022.
Thank you for the good Service,I am very satisfied for the car that I've got now, thank you so much to the boss

AutoQ on reiluin vaihtoehto vaihtoautollesi!

Meiltä saat realistisen arvion autosi todellisesta markkinahinnasta.

Lähteä autosta kuva (vapaaehtoinen)